Foglalási szabályzat

Vendégtájékoztató, házirend

2.0 Verzió

Hatályos 2023. február 15-től visszavonásig, módosításik

Szálláshely adatok

A szálláshely neve:     Holnemvolt Porta (9623 Répceszentgyörgy, Fő utca 29.)

A szálláshely jellege:  Magánszálláshely – önálló vendégház

Regisztrációs szám:    NTAK: MA22038535

Üzemeltető:               Szabó Gábor

Üzemeltető elérhető: Telefonszám: +36-20-954-0049, e-mail: egyszervolt@holnemvoltporta.hu.

24 órás ügyelet:         Telefonszámok: +36-20-954-0049 (Szabó Gábor) +36-20-444-2435 (Stark Judit)

 

Foglalási és üdülőhely használati szabályok:

 

  1. A szálláshely az érvényes Árlistában megjelölt szezonális minimális időszakokra foglalható, az ott megadott árakon.
  2. A szálláshely elfoglalása az érkezés napján 15 órától lehetséges, azt a távozás napján 11 óráig kell elhagyni. Az üzemeltető – a vendég igénye esetén – a megadott érkezési/elutazási időpontban személyes jelenlétet biztosít. Korai bejelentkezés/késői távozás a foglaltság függvényében lehetséges és előre egyeztetendő.
  3. Az Árlistában megadott árak bruttó árak (ÁFA 0% AAM). Az ár tartalmazza a teljes ház és a kert használatát, fűtési szezonban a fűtési költséget, nyári időszakban a medence használatot, a kerti sütéshez eszközök és tűzifa biztosítását, 3 főre kerékpárt, a felszerelt konyhát alap főzési segédcsomaggal (olaj, liszt, cukor, só, paprika, alap fűzszerek, tea és kávé bekészítés, egy üveg savas és egy üveg mentes víz az érkezéshez, vendégfogadó meglepetés), fürdőszobai bekészítés, ágynemű, törölközők használatát és a végtakarítás árát. Az ár nem tartalmazza fűtési szezonon kívül, napi 26C átlaghőmérséklet alatt a klíma-használatot. A településen 18 éven felül Idegenforgalmi Adót kell fizetni. Az Idegenforgalmi adó mértéke 200 Ft/fő/éj.
  4. Feláras szolgáltatások biztosítása: dézsafürdő, termelői csomagok bevásárlása, bekészítése, kemencés nap, kalandjáték az érvényes árlista szerinti megrendelés esetén történik.
  5. Egy hetet (7 vendégéjszakát) meghaladó tartózkodás esetén heti takarítás és ágynemű és törölköző csere biztosított.
  6. A konyha átadását a vendégek az érkezéskori állapotnak megfelelően vállalják (elpakolt edények, letörölt tűzhely stb.). Szennyezett, rendetlen konyha esetén 5.000 Ft extra takarítási díjat számolhatunk fel.
  7. A szálláshely gyermekbarát: kinyitható kiságyat, etetőszéket, babakádat, játékokat, gyereksarkot, társasjátékokat biztosítunk.
  8. A wellness és egyéb szolgáltatásokat a vendégek saját felelősségükre használják. Ezek és a teljes vendégház használata során a vendégek felelősek a velük tartózkodó kiskorúak felügyeletéért. A kemence és a sparhelt használata fokozottan tűz-, és balesetveszélyes! Ezek használata nem része a Vendégházi Szolgáltatásoknak. Kizárólag az Üzemeltető jelenlétében, közreműködésével használhatók. A felszerelési tárgyakban, berendezésekben használat során okozott esetleges károkért a vendégek felelősséget vállalnak, az okozott károkat megtérítik. A házat, kertkaput és az egyéb zárható helyiségeket zárni szükséges, ha a szálláshelyet a vendég az ott tartózkodás alatt elhagyja.
  9. A szálláshely állatbarát, háziállatokat előzetes bejelentés alapján költségmentesen fogadunk. A szálláshely körbekerített, az állatok felügyeletét, az állati ürülék begyűjtését a szálláshelyen belül ugyanakkor a vendégek biztosítják. A felszerelési tárgyakban, berendezésekben használat során háziállatok által okozott esetleges károkért a vendégek felelősséget vállalnak, az okozott károkat megtérítik.
  10. Bármely rendellenesség, vagy károkozás esetén a fenti 24 órás ügyeleti telefonszámon szükséges értesíteni a szállásadót.

 

2023, Répceszentgyörgy, Holnemvolt Porta