Kert és wellness

Varázskertünk reggeltől estig elkápráztat!

200 év varázsa néhány csodás napban

"Eperízű reggelen mikor a hét megpihen, esik eső, süt a nap, égi fények játszanak."

Kert és wellness

Minden évszakban elkápráztat!

Varázskertünk

Csodás öreg kertünk van, egész évben találsz valami szépet! Kikeleti virágok, tavaszi évelők, 50 tő rózsa, mesés cserjék, gyógynövények, fűszerek, szőlőlugas, fügefa, ősszel tündöklő vadszőlő, örökzöldek.

Napfürdő

Hátsó intim teraszunkon és a medence parton is elnyúlhatsz egy jó könyvvel, vagy csak kifeküdhetsz és élvezheted a nap simogatását, vagy szunyókálhatsz az árnyékban,

Játék és pihenés

Jut hely a labdázásra, futkoshatnak a gyerekek és a kutyusok, megtaníthatod gyerekeidnek a kerti növények gondozását, a legkisebbeket kerti játékok is várják.

Wellness

Medence (3x5m, 120 cm mély) , nyugágyak, terasz, dézsafürdő, borospince, kerti sütögető, bogrács, borona, grill fűszerek és tüzifa. Minden adott egy csodás kerti naphoz.

A mi kis falunk

Helyszín egy csodás vasi aprófalu, nagy múlttal és kedves lakókkal: Répceszentgyörgy. Elvarázsolt kastély, Rejtelmes rétek, keskeny dűlők, védett növények, vadak és madarak, végtelen repcemezők.

Hol terem?

Termelői piacok, mozgó boltok, kisbolt a szomszéd faluban, Bőben jó hentesáru, Csepregen jó bor, Répcevisen finom sajt, Bükfürdőn minden, mi szem szájnak ingere: boltok, éttermek, remek cukrászda.

Közeli élmények

Kastély és védett erdő helyben, Szeleste (arborétum), Bükfürdő (7 km), Sárvár (20 km), Csepreg (borvidék és horgászat), Kőszeg, Ausztria (Locsmánd), termálfürdők Mesteriben és Borgátán, bringa-, és gyalogtúrák.

Parkolás

Saját parkoló, díjmentes parkolási lehetőség a ház előtt vagy az udvarban

Válassz időpontot, gyere és írd meg a te mesédet!

Kérdésed van?

Írj és mi hamarosan válaszolunk!

Adatkezelés