Romantika

Csak ti és egy romantikus időtlen mesevilág!

Felejthetetlen pillanatok kettesben

"Adjon Isten kemencét, szerelemben szerencsét!"

Ragadd meg a pillanat varázsát!

Szánj időt a romantikára, szerezz örök emlékeket!

Indíts egy koktéllal a teraszon!

Romantikus, intim hátsó teraszunkon elbújhatz kedveseddel egy gyertyafényes vacsorára. Itt virágtenger és nyuugalom vesz körül, az esték pedig illatosak és szellősek.

Kényelmes alvás, lustálkodás

Főhálónk extra méretű dupla ágya kényelmes alvást ad, tollas párnákkal, hagyományos pamut ágyneművel várunk. Reggel sokáig lustálkodhatsz, miközben a dupla ablakon nézed a kert madarait.

Készen állsz egy grillpartira?

Szabadtéri tűzhely (ingyenes tűzifa, nyárs, grillrács, borona és bogrács - minden adott, hogy együtt főzzetek! Reggel pedig ágyba viheted vagy kaphatod a finom rózsateát vagy a friss kávét ami a ház ajándéka.

Teljes kényelem

Zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC, .gardrobe szekrény, könyvek, társasjátékok, gyereksarok, 3 bringa, TV, hangprojektor. Ahhoz pedig ki sem kell mozdulnotok, hogy egy korabeli bécsi dáma hálószobájában pihenjetek a "skanzenben".

Wellness

Medence (3x5m, 120 cm mély) és nagy pihenőkert, nyugágyak, terasz, tornác szőlőlugassal, termő fűszerkert, kerti tó, dézsafürdő, romantikus borospince, termelői kosarak.

Mondj igent az igenre!

Mikor ha most nem, hol ha nem itt? Ha bebizonyítjátok, hogy Holnemvoltban esett meg a lánykérés, kedvezményt kaptok a következő foglalásotok árából!

A mi kis falunk

Helyszín egy csodás vasi aprófalu, nagy múlttal és kedves lakókkal: Répceszentgyörgy. Elvarázsolt kastély, Rejtelmes rétek, keskeny dűlők, védett növények, vadak és madarak, végtelen repcemezők.

Hol terem?

Termelői piacok, mozgó boltok, kisbolt a szomszéd faluban, Bőben jó hentesáru, Csepregen jó bor, Répcevisen finom sajt, Bükfürdőn minden, mi szem szájnak ingere: boltok, éttermek, remek cukrászda.

Közeli élmények

Kastély és védett erdő helyben, Szeleste (arborétum), Bükfürdő (7 km), Sárvár (20 km), Csepreg (borvidék és horgászat), Kőszeg, Ausztria (Locsmánd), termálfürdők Mesteriben és Borgátán, bringa-, és gyalogtúrák.

Parkolás

Saját parkoló, díjmentes parkolási lehetőség a ház előtt vagy az udvarban

Válassz időpontot, gyere és írd meg a te mesédet!

Kérdésed van?

Írj és hamarosan válaszolunk!

Adatkezelés