Programok

A környék legjava: séták, kirándulások, fürdők, piacok, gasztronómia

Holnemvolt Birodalom

Bár a Holnemvolt Portán is minden adott a felejthetetlen pihenéshez, alig néhány lépésre vagy egy rövid bringa vagy autóútra Holnemvolt Birodalom feltárja kapuit és megnyílik a kalandok végtelen tárháza.

Holnemvolt Birodalom

Kirándulások, látnivalók, étel, ital, kalandok

Holnemvolt Birodalom

Mindentől távol és egyúttal mindenhez közel: ez Holnemvolt Birodalom. Elrejtőzhetsz néhány napra a világ zajától távol, járhatod a réteket és a dombokat. De ha többet látnál várnak a kalandok: mászótorony, 3D szórakoztató központ, termálfürdők, kalandpark, lombkorona tanösvény, erdők és hegyek....

A mi kis falunk

Helyszín egy csodás vasi aprófalu, nagy múlttal és kedves lakókkal: Répceszentgyörgy. Elvarázsolt kastély, Rejtelmes rétek, keskeny dűlők, védett növények, vadak és madarak, végtelen repcemezők. Sétálj egy nagyot vagy kerekezz át a szomszéd falvakba is, ott is sok a látnivaló.

Anno történelmi kalandjáték

Te voltál már szabadulószobában? Esetleg vettél részt izgaljmas geocoaching játékban? Szívesen elmerülsz a rejtvényekben? Kalandra fel! Kitaláltunk egy helytörténeti kalandjátékot, amit az egész család együtt játszhat a környéken! Rsézleteként érdeklődj nálunk!

Vizes élmények

Bükfürdő (7 km), Sárvár (20 km), kőszegi kutyás strand és a soproni Tómalom vagy a rohonci fürdőtó egy órás autóúton belül. Mesteri és Borgáta kis, barátságos termálfüdőkkel vár. Ausztria legnagyobb csúszdaparkja (Locsmánd) fél órára.....ha nem éred be a kerti medencével, sok lehetőség vár!

Hol egyek?

Péntekenként Simon Andris remek falusi vendégasztala vár Bőben. Bükön sok éttermet dícsérnek, vendégeink kedvence a Vadvirág. A Villa Rosato sütijeit nem szabad kihagyni. Csepregen, a Vinora Borházat ajánljuk egy jó dűlő-túrára. Ha pedig ki sem mozdulnál, rendelj tőlünk kemencés élménynapot!

Hol terem?

Termelői piacok (Bük, Rábapaty, Sárvár), mozgó boltok, kisbolt a szomszéd faluban, Bőben jó hentesáru, Csepregen jó bor, Répcevisen finom sajt, Bükfürdőn minden, mi szem szájnak ingere: boltok, éttermek, remek cukrászda.

Közeli élmények

Kastély és védett erdő helyben, Szeleste (arborétum), Bükfürdő (7 km), Sárvár (20 km), Csepreg (borvidék és horgászat), Kőszeg, Ausztria (Locsmánd), termálfürdők Mesteriben és Borgátán, bringa-, és gyalogtúrák.

Távolabbi kalandok

Auszztria egyes régiói fél-két órás vezetéssel elérhetők, itt várakat, lombkorona tanösvényt, bobpályát találsz. A Fertő Tó magyar és osztrák oldala egy óra vezetéssel elérhető. Sonpron mindíg megér és kirándulást!

Válassz időpontot, gyere és írd meg a te mesédet!

Kérdésed van?

Írj nekünk és hamarosan válaszolunk!

Adatkezelés